"ТВОЄ ПРАВО" - фахові юридичні консультації -

захисти себе!

Меню сайту
Категорії розділу
Кримінальне право [18]
Житлове право [45]
Земельні правовідносини [14]
Сімейне право [18]
Адміністративне право [32]
Соціальне забезпечення [45]
Спадкове право [16]
Трудове право [54]
Поради юриста [42]
Пошук
Головна » 2010 » Березень » 23 » Мати герої

16:36
Мати герої
При поданні громадянами заяви щодо підготовки необхідних документів та порушення клопотання перед райдержадміністрацією про розгляд пакету документів про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» і порушення клопотання перед облдержадміністрацією, до заяви додаються:
копія паспорта матері (1, 2, 11 сторінки) у 2 примірниках;
копії свідоцтв про народження дітей у 2 примірниках;
характеристики на дітей з навчальних закладів або з місця роботи на кожну дитину окремо в 1 примірнику;
довідка про склад сім'ї (підписана керівником та закріплена печаткою) у 2 примірниках.
При позитивному рішенні за результатами розгляду заяви формується пакет документів та забезпечується подання його до райдержадміністрації, а саме:
лист-клопотання на ім'я голови райдержадміністрації щодо розгляду пакету документів на присвоєння почесного звання «Мати-героїня» та порушення клопотання перед облдержадміністрацією в 1 примірнику;
нагородний лист (затверджений рішенням Комісії державних нагород та геральдики при Президентові України від 17.03.2003 р.) в 3 примірниках, в якому в п. 13 повинні бути зазначені характеристика сім'ї та конкретні заслуги особи, що стали підставою для порушення клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», а саме: особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Нагородний лист скріплюється печаткою та підписами керівника підприємства, установи або організації і голови зборів, трудового колективу за місцем роботи особи;
витяг з протоколів засідання органів місцевого самоврядування, трудових колективів підприємств, установ, організацій, на яких прийнято рішення про висунення даної особи на нагородження в 2 примірниках;
інформація про морально-психологічний стан сім'ї в 1 примірнику;
документи, представлені заявником згідно з п. 2 (додаються до пакета документів).
Термін розгляду заяви та формування пакета документів — 15 днів з дня реєстрації заяви.
При надходженні до райдержадміністрації документи реєструються в журналі реєстрації вхідної документації і подаються на розгляд голові райдержадміністрації.
Голова райдержадміністрації накладає резолюцію «Для розгляду на комісію». Пакет документів з резолюцією голови надходить до секретаря комісії. Протягом 10 днів з моменту реєстрації комісія розглядає пакет документів і приймає відповідне рішення.
При позитивному рішенні секретар готує клопотання на облдержадміністрацію за підписом голови райдержадміністрації і відправляє пакет документів на облдержадміністрацію.
При невідповідності кандидатів на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» пакету документів комісія приймає рішення про відмову.
За результатами розгляду комісії про прийняте рішення інформуються заявник та відповідний орган місцевого самоврядування.
Категорія: Соціальне забезпечення | Переглядів: 2862 | Додав: ВКарпатах | Теги: мати героїня багатодітна мати | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
1 lara  
0
Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, в який термін розглядаються документи для отримання звання "Мати-героїня"? А то ми здали документи 16 грудня 2009 року, а відповіді не отримали. В Черняхівському райуправлінні справи не можуть знайти. Куди звернутись, підскажіть, будьте ласкаві. Дякуємо.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Реклама
З питань
розміщення реклами
звертайся
за тел. 063 61 21 545
Copyright "Твоє право" © 2024. При копіюванні матеріалу гіперпосилання на сайт pravnik.at.ua обов'язкове. Хостинг від uCoz